Thursday, August 14, 2014

GIVE AWAY CIK ANITA - Dapat Free Baju BARU!

Assalamualaikum.

Ada GA untuk korang okey!

Hadiah InshaAllah sedikit lumayan! Sesiapa yang terpilih, akan diberi peluang sendiri untuk memilih BAJU FREE di AMALNAJWA COLLECTIONS!! Baju baru dari butik tauuu. Bukan baju terpakai!

Tapi, kena ikut  syarat GA... =)

Syarat PENYERTAAN sangat mudah.



1. Perlu ada entri baru dan link kepada belog ini.
2. Tajuk entry ialah " GA Cik Anita saya nak MENANG BAJU FREE".
3. Like page ini = AMALNAJWA COLLECTION
4. Lepas dah buat semua syarat di atas, sila komen di entry ini dan tinggalkan link anda. Biar mudah nak jejak nanti! 
5. Kalau rajin buat sticky post okey.
6. Jangan lupa tag dua kawan korang juga.
7. TARIKH AKHIR sebulan dari sekarang iaitu, 14 OGOS 2014!!
8. Pemenang mungkin akan dipilih dua orang atau lebih.

ITU SAHAJA. INSHA-ALLAH KALAU ADA JODOH BAJU BARU, KALIAN AKAN DAPAT NANTI! 

SELAMAT MENCUBA!!


83 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

uih..best2..akan join =)

azman Arsad said...

saya join
http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Ana Solehah DI said...

Ana joined...
http://nenektanjung.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Ana Solehah DI said...

Ana joined...
http://nenektanjung.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Syuhada Salleh said...

http://www.syuhadasalleh.my/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Nadhirah said...

joined !
http://adichiee.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

acik idah said...

Salam Cik Anita... Saya join yea... :)

http://acikidah.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Aliatul Aiman said...

http://aliatulaiman.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

nor nazliana said...

ana join
http://adna2029.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

ros_reeza said...

Salam kenal dari Ros :)
Ros follow sini dan join sekali .

http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

nur.ba'ayah.D said...

haai. saya ada join GA awak. :)

http://katahatiyaya.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

SSurianah Yana said...

saya join
http://ssurianahyana.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

EirAh SyAzIraH ✿ said...

saya join ^^
http://haipakwe.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

fadhil eda said...

eda join yup..

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Anizz Annisa said...

anis join.. :)

http://adnan-daughter.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Princes Yuyue said...

Haii Yuyu Join ;)

http://yuyueciutmiut.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

mama amir said...

Assalamualaikum...saya join yer...

http://mamapapaamir.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Lylla Azhar said...

bismillah...hi, I join ya! Moga-moga adalah rezeki di giveaway ni, amin ☺

http://liamsjuliet.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Kisah Nenot said...

nenot join :)

http://kisahsinenot22.blogspot.com/2014/07/give-away-cik-anita-dapat-free-baju-baru.html

siti zawiah said...

join.. :)

http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Cikdelima merah said...

saya join yea..harap-harap ada rezeki..InsyaAllah

http://cikdelimamerah.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Karimah Zulkafali said...

Joined :D
http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Harap bertuah ameen :D

Siti Aisyah said...

http://mydreamhigh123.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Aimi Farhana said...

http://aimifarhanaalkaf.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Cahaya Ketinggian Kehalusan said...

Assalmualaikum, saya join ye~ mudah-mudahan ada rezeki~ Aminnn =)

http://cahayaketinggiankehalusan.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Lee Yana said...

Join ! ^^

http://jueliana-koreanworld.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Mimi Azirah said...

sy join
http://coratcoretpinkummi.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html?m=1

Cikgu Norazimah said...

CN join ;)

http://www.cekgunorazimah.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Jazz Lover said...

Saya join : http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Nur Hanan Aqilah :) said...

Salam .. Hanan join ye :)
http://piwwit-awaktuu.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Fuza Musa said...

Assalam
Fuza pun join nak menang baju free

http://fuzamusa.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Syeeda said...

join

http://sayangsyeeda.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

siti alfakhishah aman said...

salam ramadhan..

http://ctalfakhishah.blogspot.com/2014/07/segmen-ga-cik-anita-saya-nak-menang.html

Eiqa Almond said...

eiqa joinnn :)

http://eiqaalmond.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Nur Madihah said...

http://madihahdaisy.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

greenfa FaRRa said...

Salam Ramadhan n salam perkenalan,, dah alang2 tengok ,, follow lah skali,, :)

http://greenfara.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Yumida Huda said...

http://umikasum.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Maria Firdz said...

Salam... saya join:

http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Sya Nissa said...

http://syxfiqxnissx.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Ayuni Smart gurlz said...

Bismillahirohmanirrahim!
saya join..
http://yunismart99.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
follow ye!

Leehoune said...

akak !! saya join jugak !!

http://leehoune.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Siti Aisya Ibrahim said...

saya join ye! Salam perkenalan dari Germany!

http://jindrisska.blogspot.de/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Firzanah Azhar said...

join :)
http://sunshine4butterfly.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Nadiathul Kamaliah said...

Assalamualaikum :)
Saya join :)
http://sayanadiathulkamaliah.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Bontok Horrey said...

http://bontokje.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Azlan said...

Dah join

http://azlanbahar.com/contest/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free/

Mas Erma said...

http://msermzni.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

MAT NOR said...

join

http://travellogdin.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Syaza Afrina said...

Syaza join :
http://raradeluxe.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

shahida rahim said...

http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

shahida rahim said...

http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Mastura Aziz said...

Join
http://strawberrysgurls.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Zumal join dan follow sini....
http://duniazumal.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Awan Samudera said...

sy join

http://awansamudera.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Fatimah Azzahrah said...

http://giveawaycontest-fatimah.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Amanina Mads said...

saya join !

http://sukasamko.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Saya join jugak ...

http://jombercontest.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

siti azurah said...

as salam .. azurah dtg join

http://httpterataiungu.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Darling Ninie said...

As salam
Saya join

http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Anna Bella said...

Anna joinnnn :)

http://queenof-annabella.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Amira Shahira said...

http://mmiwx.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Yun Sing said...

http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

kenny977world said...

join...
http://kenny977.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Adier Hero said...

http://adierhero.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Sya Mimie said...

http://april-in-love.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

join sama..

Zuhaira Nasrin said...

joined ^^
http://eyranasrin.blogspot.com/2014/08/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Nurizan Ahmad said...

Izan join cik anita..

http://prettyiz.blogspot.com/2014/08/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Nurizan Ahmad said...

Izan join cik anita..

http://prettyiz.blogspot.com/2014/08/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Mrs. Hero said...

http://lolipopopo.blogspot.com/2014/08/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
join

Awana MH said...

Assallammualaikum.. join gak

http://familizone.blogspot.com/2014/08/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Nadratul Syazwana said...

Nak baju baruuu! Hehehe

http://loveyoucontest.blogspot.com/2014/08/give-away-cik-anita-dapat-free-baju-baru.html

Terima kasih.

Nur Izzati said...

http://siszetty.blogspot.com/2014/08/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Iola said...

http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/08/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

EAT,MAKE,READ said...

akak nita... saya takde fb la..but i joined!
http://eatmakeread.blogspot.com/2014/08/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Maaf sebab x dpt like page tu ^^..

Farah Huda said...

Bismillahirrahmanirrahim..
http://rahsiahatikuyangtidakkufikirkan.blogspot.com/2014/08/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Ar Eirza Japar said...

sy join!!!

http://eirza.blogspot.com/2014/08/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

twinscraftlife said...

HI!! 안녕하세요~ we are twinscraftlife! pls visit our blog shop^^ 꼭 오세요~~!!^^ twinscraftlife.blogspot.com

Fatin Diana said...

FD join :)

http://www.fatindiana.com/2014/08/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

eyqa yushaiza said...

yus join disaat saat akhir :)

http://eyqayushaiza.blogspot.com/2014/08/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

WaneyBamBam 71 said...

Salam. Saya join.

http://waneybambam.blogspot.com/2014/08/give-away-cik-anita-dapat-free-baju-baru.html

:)

Harap menang! yayyy

.atynFATHIN. said...

http://akuchentacamera.blogspot.com/2014/08/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Husna Izzati said...

husna joined =)
http://akusukaketawa.blogspot.com/2014/08/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

nur as said...

ga cik anita saya nak menang baju free

 

Copyright © 2013 | Dunia Cik Anita | by Cik Bulat