Friday, January 11, 2013

Day 4 - A photo that makes you happy.

Assalamualaikum.

Meneruskan cabaran 10 Hari 10 gambar  yang dah lama tergendala!

Banyak sebenarnya photo yang makes me happy! Tapi... aku nak pilih gambar-gambar seperti yang berikut. Semuanya gambar yang bersangkut paut dengan family! Tanpa mereka siapalah kita kan...
my adik  Zeni & my bestfriend ever!


 the siblings.

this is what we call LOVE! 

Eh aku tak ada post cerita pasal adik aku kahwin kan kat sini? Ha, nanti kalau ada kesempatan yang banyak aku cerita lah. Cerita yang dah nak basi, sebabnya adik aku dah pregnan pun. Alhamdulillah. Bertambah lagi anak buah InsyaAllah.



Ikhlas,
Anita.

2 comments:

zuriana said...

amboi, lama menyepi. sekarang muncul semula..hihi...

dhiera said...

tahniah buat adik awak!

 

Copyright © 2013 | Dunia Cik Anita | by Cik Bulat