Posts

Showing posts from February, 2011

Kepada para 312 followers belog Anita

Image
PENTING*** Salam malam para followers. Disebabkan Anita pernah buat GA tempoh hari, maka TERramai yang follow Anita. Maaf sebab ada antara kalian yang Anita tak kenal dan sukar untuk Anita jejak balik. Sebab tak ada link yang boleh ke belog kalian walaupun ada muka kalian kat kotak follow tuu. Tak tahulah kenapa kan, cam pelik pulak. Ke masalah teknikal eh? Ada jugak belog korang yang Anita tak sempat nak jenguk bila dah ramai yg follow Anita ni. (cess..macam lah ramai sangattt ;p) Tak adil lah kan korang follow, tapi Anita tak pun bertegur sapa dengan kalian. Haish. Sangat-sangat mintak maaf ye! :( Disebabkan tu, mungkin kepada yang Anita tak pernah tegur langsung tu, anda dibenarkan untuk mengUNFOLLOW saya ye. Bukan nak menghalau kalian, TAPI Anita nak memastikan yang Anita mahu merapatkan diri pada semua followers yang 312 orang tuuu... Jadi, kepada yang tengah follow Anita dan Anita tak follow balik. Sila bgtau Anita oke. Then Anita akan follow korang. INSYAALLAH* Anita bu