Posts

Showing posts from March, 2012

The TERIMA KASIH entry.

Image
Assalamualaikum. Sekali lagi aku menegaskan, bahawa aku di Batu Caves sekarang. Bekerja di Medan Selayang as a tenaga pengajar yang sangat tidak bersedia. But im really love my work, love my life, love my friends & love my family! Alhamdulillah. Rumah aku ni memang betul-betul dekat dengan lereng Batu Caves tu, memang seram lah hai. Harap tak ada apa-apa yang terjadi, lagi-lagi dah nak musim hujan balik ni. Entah motif apa aku letak gambar ni. :P Cerita ni lama dah tertangguh, but aku nak say milion THANKS pada mereka-mereka yang banyak membantu aku sepanjang nak berpindah randah, jugak berpening pening bagai sepanjang berbulan-bulan ini. Baru ku sedar, dan telah sedar bahawa tak ada BF tu sebenarnya susah. Mean, susah yang tak ada yang kita nak harapkan to be a driver sejati. Before this masa dunia study, apa jua perkara kita akan refer pada bf kan. Nak angkut barang semua memang beliau lah. Tapi dah tak ada, SUSAHnya hanya tuhan je yg tau. Takkan lah tetiba nak mintak tol