GIVE AWAY CIK ANITA - Dapat Free Baju BARU!

Assalamualaikum.

Ada GA untuk korang okey!

Hadiah InshaAllah sedikit lumayan! Sesiapa yang terpilih, akan diberi peluang sendiri untuk memilih BAJU FREE di AMALNAJWA COLLECTIONS!! Baju baru dari butik tauuu. Bukan baju terpakai!

Tapi, kena ikut  syarat GA... =)

Syarat PENYERTAAN sangat mudah.



1. Perlu ada entri baru dan link kepada belog ini.
2. Tajuk entry ialah " GA Cik Anita saya nak MENANG BAJU FREE".
3. Like page ini = AMALNAJWA COLLECTION
4. Lepas dah buat semua syarat di atas, sila komen di entry ini dan tinggalkan link anda. Biar mudah nak jejak nanti! 
5. Kalau rajin buat sticky post okey.
6. Jangan lupa tag dua kawan korang juga.
7. TARIKH AKHIR sebulan dari sekarang iaitu, 14 OGOS 2014!!
8. Pemenang mungkin akan dipilih dua orang atau lebih.

ITU SAHAJA. INSHA-ALLAH KALAU ADA JODOH BAJU BARU, KALIAN AKAN DAPAT NANTI! 

SELAMAT MENCUBA!!


Comments

uih..best2..akan join =)
azman said…
saya join
http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Unknown said…
Ana joined...
http://nenektanjung.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Unknown said…
Ana joined...
http://nenektanjung.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Unknown said…
http://www.syuhadasalleh.my/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Nadhirah said…
joined !
http://adichiee.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Unknown said…
Salam Cik Anita... Saya join yea... :)

http://acikidah.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Anonymous said…
http://aliatulaiman.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
ana join
http://adna2029.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Cik Rose said…
Salam kenal dari Ros :)
Ros follow sini dan join sekali .

http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
arbayah_ said…
haai. saya ada join GA awak. :)

http://katahatiyaya.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Unknown said…
saya join
http://ssurianahyana.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Unknown said…
saya join ^^
http://haipakwe.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Unknown said…
eda join yup..

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Anizz Annisa said…
anis join.. :)

http://adnan-daughter.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Unknown said…
Haii Yuyu Join ;)

http://yuyueciutmiut.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Umie Amirain said…
Assalamualaikum...saya join yer...

http://mamapapaamir.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Unknown said…
bismillah...hi, I join ya! Moga-moga adalah rezeki di giveaway ni, amin ☺

http://liamsjuliet.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
nenot said…
nenot join :)

http://kisahsinenot22.blogspot.com/2014/07/give-away-cik-anita-dapat-free-baju-baru.html
Unknown said…
join.. :)

http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
cikdelimamerah said…
saya join yea..harap-harap ada rezeki..InsyaAllah

http://cikdelimamerah.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Joined :D
http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Harap bertuah ameen :D
Aisyah said…
http://mydreamhigh123.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Aimi Farhana said…
http://aimifarhanaalkaf.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Assalmualaikum, saya join ye~ mudah-mudahan ada rezeki~ Aminnn =)

http://cahayaketinggiankehalusan.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
GeniusSiblings said…
Join ! ^^

http://jueliana-koreanworld.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Mimie said…
sy join
http://coratcoretpinkummi.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html?m=1
Cekgu Norazimah said…
CN join ;)

http://www.cekgunorazimah.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Mummy MM said…
Saya join : http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Salam .. Hanan join ye :)
http://piwwit-awaktuu.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
AwekTrader said…
Assalam
Fuza pun join nak menang baju free

http://fuzamusa.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Syeeda said…
join

http://sayangsyeeda.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
ini kisahnya said…
salam ramadhan..

http://ctalfakhishah.blogspot.com/2014/07/segmen-ga-cik-anita-saya-nak-menang.html
Eiqa Almond said…
eiqa joinnn :)

http://eiqaalmond.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Nur Madihah said…
http://madihahdaisy.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Unknown said…
Salam Ramadhan n salam perkenalan,, dah alang2 tengok ,, follow lah skali,, :)

http://greenfara.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Unknown said…
http://umikasum.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Maria Firdz said…
Salam... saya join:

http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Unknown said…
http://syxfiqxnissx.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Bismillahirohmanirrahim!
saya join..
http://yunismart99.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
follow ye!
Unknown said…
akak !! saya join jugak !!

http://leehoune.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
saya join ye! Salam perkenalan dari Germany!

http://jindrisska.blogspot.de/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Firzanah said…
join :)
http://sunshine4butterfly.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Unknown said…
Assalamualaikum :)
Saya join :)
http://sayanadiathulkamaliah.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Unknown said…
http://bontokje.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Azlan said…
Dah join

http://azlanbahar.com/contest/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free/
msermzni said…
http://msermzni.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
adam said…
join

http://travellogdin.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Rara Deluxe said…
Syaza join :
http://raradeluxe.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Unknown said…
http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Unknown said…
http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Mastura said…
Join
http://strawberrysgurls.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Dunia Zumal said…
Zumal join dan follow sini....
http://duniazumal.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Unknown said…
sy join

http://awansamudera.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Azahra Sofina said…
http://giveawaycontest-fatimah.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Nina Mads said…
saya join !

http://sukasamko.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Hani Rahman said…
Saya join jugak ...

http://jombercontest.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Azurah said…
as salam .. azurah dtg join

http://httpterataiungu.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Anonymous said…
As salam
Saya join

http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Unknown said…
Anna joinnnn :)

http://queenof-annabella.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Amira Shahira said…
http://mmiwx.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Yun Sing said…
http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Anonymous said…
join...
http://kenny977.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Unknown said…
http://adierhero.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Syamimi Saad said…
http://april-in-love.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

join sama..
zuhaira nasrin said…
joined ^^
http://eyranasrin.blogspot.com/2014/08/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
nurizan ahmad said…
Izan join cik anita..

http://prettyiz.blogspot.com/2014/08/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
nurizan ahmad said…
Izan join cik anita..

http://prettyiz.blogspot.com/2014/08/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Nr Syu said…
http://lolipopopo.blogspot.com/2014/08/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
join
Unknown said…
Assallammualaikum.. join gak

http://familizone.blogspot.com/2014/08/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Nak baju baruuu! Hehehe

http://loveyoucontest.blogspot.com/2014/08/give-away-cik-anita-dapat-free-baju-baru.html

Terima kasih.
Unknown said…
http://siszetty.blogspot.com/2014/08/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Iola said…
http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/08/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
EAT,MAKE,READ said…
akak nita... saya takde fb la..but i joined!
http://eatmakeread.blogspot.com/2014/08/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Maaf sebab x dpt like page tu ^^..
Bismillahirrahmanirrahim..
http://rahsiahatikuyangtidakkufikirkan.blogspot.com/2014/08/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Unknown said…
sy join!!!

http://eirza.blogspot.com/2014/08/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
twinscraftlife said…
HI!! 안녕하세요~ we are twinscraftlife! pls visit our blog shop^^ 꼭 오세요~~!!^^ twinscraftlife.blogspot.com
Fatin Diana said…
FD join :)

http://www.fatindiana.com/2014/08/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
yus said…
yus join disaat saat akhir :)

http://eyqayushaiza.blogspot.com/2014/08/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Unknown said…
Salam. Saya join.

http://waneybambam.blogspot.com/2014/08/give-away-cik-anita-dapat-free-baju-baru.html

:)

Harap menang! yayyy
.atynFATHIN. said…
http://akuchentacamera.blogspot.com/2014/08/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html
Unknown said…
husna joined =)
http://akusukaketawa.blogspot.com/2014/08/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Popular posts from this blog

Pantun dua kerat 30

Cik Anita songeh giveaway...

Teka-teki dan Jawapan