Demam dan Raya

Assalamualaikum.


Semalam aku kerja half day, sakit perut ya amat-amat. Aku balik rehat pukul 12 terus dah tak balik opis. Perut sebelah kiri aku sakit yang lain macam. Then bila pergi klinik doktor cakap aku kena gastrik. Pelik rasanya kena gastrik, tapi bila fikir balik tak perlu nak pelik pun. Memang aku langsung tak jaga makan. Sekarang padan muka aku.


Berguling-guling aku sambil meleleh-leleh air mata semalam. Tapi dah duk sorang, tak ada sapa yang nak tolong picit-picitkan. T_T


Hari ni sepatutnya aku MC. Tapi aku gagahkan diri untuk datang kerja jugak, sebab ada perkara yang nak disetelkan sebelum balik kampung besok. Nak jaga prestasi lah konon, almaklumlah aku kerja pun belum comfirm.


Hurm.


Nak raya tapi badan tak sihat. Ah. Memang tak best lah kalau camni. Susah nak kemas rumah kang.

Oklah. Nak cakap banyak pun mood tak berapa nak best. Ha, kepada mereka-mereka yang dah nak gerak balik kampung hari ni. Selamat pulang ke kampung ye. Jaga diri baik-baik. Ucapan raya aku tak buat lagi kat belog ni. Tak sempat nak type entry special pasal raya.


Apa pun, SELAMAT HARI RAYA maaf zahir dan batin. :)


Comments

HEROICzero said…
get well soon . nak raya dah ni . =)

InsyaAllah .
puanstoberi said…
selamat hari raya utk NIta.

Jaga diri, jaga kesihatan. Makan mmg kena jaga tau. Jgn makan sembarangan.
Again..do take care dear :)
Teratak pena said…
berehat dengan cukup, makan ikut masa.... semoga sihat dan dapat beraya sakan... SELAMAT HARI RAYA....

ahad nak balik kg... jumaat dah keje...huhuhuhu
ala cian nyer akak.. pe2 pon.. paz nie akak kena jaga makan slalu la.. smga akak cpat chat n boleh beraya nanty..
cik dila said…
adehh,mkn ubat yang...
nak raya dah nii..
Cik Anita said…
@PUANSTOBERI

thanka Kak Reen sayang :)
Cik Anita said…
@Bayu Kenangan

selamat berhari raya KaK sITI :)

Popular posts from this blog

Cik Anita songeh giveaway...

Pantun dua kerat 30

Teka-teki dan Jawapan