Tag dari PuanStoberi: Lagu Raya Kegemaran.

Assalamualaikum...


Dapat tag dari Kak Reen iaitu kena post lagu raya kegemaran! Dan pilihan lagu raya aku ialah lagu ini. Mehla kita dengar beramai-ramai...


Bagi aku lagu ni sangat best, sebab apa pun aku tak tau. Tapi sebab aku suka nak dengar. Terasa semangat rayanya walaupun dah besar gajah macam sekarang ni.


Syarat tag ni kena tampal lirik lagunya! tapi aku buat shorcut. Tak tampal lirik tapi tampal video saja. hihi. Ingkar arahan aku ni. :D







Lagu raya dulu-dulu jugak yang best! lagu raya jaman sekarang punya sudah enggak seronok dong. Selamat Hari Raya Advanced!


Aku tak tag pada siapa-siapa, tapi kalau sesiapa yang rajin buat saja...oke.


p/s THANKS KAK REEN!

Comments

puanstoberi said…
hihi.
tkpe la. dkt vid tu pun da ada lirik kan.

Abgcik akak sker nyanyi lagu ni mcm ni
'1 hari di hari raya, 2 hari di hari raya, 3 hari di hari raya...'

Ek eh. rasa dia tiru apek ke sapa retu yg buat stail gini
mrs kayrul said…
nostalgia betul lagi nie ye
Teratak pena said…
lagu lama juga yang best!!!
syazwani ab said…
aaaaaaaaaaaaa, suka jugak lagu ni !!!!
Myra Arshad said…
suka lagu lebaran ini - nowseeheart, raihan, ajai, man bai :)
Salam Anita..mmg best lagu nie!.Klu dgr lagu nie mesti terasa nk rayanya brbanding lagu2 raya skrg yg langsung x menyentuh hati kita menyambut syawal...
kak ita dah tak larat dengar lagu raya..daripada minggu lepas kawan sebelah ne bula lagu raya daripada pagi sampai dia balik...tapi apa lagu pun...yg kak ita tersentuh takbir raya...dan tang lagu...yg dulu2 nya lah best....
Cik Anita said…
@PUANSTOBERI

hehehe..
aah memang ramai yang suka nyanyi tambah2 gitu
Cik Anita said…
@kayrul-shah

semangat nak raya dengar lagu camni..
Cik Anita said…
@Bayu Kenangan

memamg!

lagu baru2 tak boleh nak layan perasaan.hehe
Cik Anita said…
@Wani

Nita pun suka jugak!
Cik Anita said…
@??azatiesayang ??

lagu ni memang favorite semua orang..hehe
Cik Anita said…
@anitadiana

lah..

tak larat pulak Kak Ita ni,,ishk

Popular posts from this blog

Cik Anita songeh giveaway...

Pantun dua kerat 30

Teka-teki dan Jawapan